Øg din synlighed med Google My Business

Vær til stede, når dine kunder søger efter dig på nettet

Google My Business er udviklet til at styrke mindre virksomheders online tilstedeværelse og synlighed.

Din virksomhedsprofil indgår flere steder i Googles søgeresultater og har stor indflydelse på Googles overordnede opfattelse af din virksomhed online.

Google My Business er et stærkt supplement til dit website, fordi du med en Google My Business profil vil øge din synlighed i Google’s søgeunivers (SEO). Alle de oplysninger, der angives om din virksomhed, registreres af Google og bliver vist på tværs af alle Google’s kanaler (Google tekst- og billedsøgning, Google Maps og Google+, Youtube). Din virksomhed og hjemmeside bliver med en Google My Business profil mere synlig, og du gør det lettere for dine kunder at finde din virksomhed og få fat i dig.

Flotte billeder af din virksomhed og dine produkter hjælper din virksomhed, med at skille sig ud over for kunderne på nettet. Derfor er det en god idé at lægge nogle billeder på din hjemmeside, og tilføje billederne på din Google My Business profil.

Vi hjælper dig med at sætte det hele op:

  • Opsætte grafisk profil bestående af farvelægning, cover-billeder og profilbillede, så der er ensartethed mellem din hjemmeside og din Google My Business profil .
  • Virksomhedsprofilbeskrivelse, hvor dine produkter og services beskrives. *) Dine stamdata som telefonnummer, e-mail, åbningstider, adresse inkluderes også, så der er let for dine kunder at finde din virksomhed og få fat i dig.
  • Godkendelse af din Google My Business konto. Vi tager os af godkendelsesprocessen hos Google. Du skal blot være opmærksom på at godkendelseskoder fra Google sendes direkte til dig pr. e-mail. Alt andet tager vi os af.

Bliv fundet på alle enheder

Med en løsning fra MEGETSMART.DK skal du ikke længere spekulere på, om din hjemmeside bliver vist optimalt, når dine online gæster er på besøg. Vores løsning sikrer, at dine kunder kan finde din virksomhed på computere, mobiltelefoner og tablets.

Uanset om dine kunder søger efter dig derhjemme, på farten, eller om de skifter mellem enheder, vil de finde, de samme pålidelige oplysninger om din virksomhed.

Og det er helt afgørende. 80 % af forbrugerne søger lokalt **); og de vil foretrække at købe i den fysiske butik frem for i en webbutik, hvis:

  • Kunden ved de er tæt på butikken (30%)
  • Kan få produktet hurtigt (35%)
  • Prisen er konkurrencedygtig (31%)

Derfor er præcis information om åbningstider, telefon, rutevejledning og produkttilgængelighed afgørende, for at trække kunder, der søger lokalt, hen til din butik.

Kombinationen af en mobilvenlig hjemmeside og Google My Business profil gør det lettere for dine kunder at finde dig. Fra alle enheder.

*) Materiale og beskrivelser leveres af kunden.

**) Google Local search study. 7. maj 2014.

Få hjælp til opsætning af din Google My Business profil.

Hvis du ikke selv har tid eller mulighed for at opsætte din virksomhedsprofil i Google My Business og håndtere godkendelsesprocessen, så kan vi hjælpe dig med det.

Vi håndterer oprettelse og vedligeholdelse af din Google My Business profil for kun 1.195 kr. ekskl. moms  i etablering og 49 kr./måned ekskl. moms.

Her kan du se hvad der sker:

Google My Business

Kombinationen af at have en Google My Business profil og en mobiltilpasset (responsiv) hjemmeside øger din virksomheds synlighed i forhold til dine kunder. Google prioriterer hjemmesider der er bygget til at virke på tværs af enheder, så din hjemmeside bliver rangeret højere, end hvis du har en hjemmeside der blot virker på en computer/pc.

Hvorfor bør jeg have Google My Business?
Google My Business kan sammenlignes med den funktion en optagelse i en telefonbog tidligere havde – det er en enkelt firmaprofil, der giver dine kunder let adgang til de vigtigste informationer omkring dit firma. Med en Google My Business profil vil du øge din synlighed i Google’s søgeunivers.

Google My Business er tæt integreret med Google+, så når du opretter en Google My Business profil, oprettes der også automatisk en Google+ profil til dit firma. Med en Google+ profil får dit firma endnu en mulighed for at interagere med nye og eksisterende kunder via de sociale medier.
Vi anbefaler derfor at du hurtigst muligt får oprettet en Google My Business profil.

Hvad vises i min profil?
Der vises informationer der gør det let for potentielle kunder at finde dit firma, og komme i kontakt med dig:

• Profilbillede
• Adresse
• Telefonnummer
• Åbningstider
• Kort virksomhedsbeskrivelse
• Link til din hjemmeside
• Kort
• Rutebeskrivelse
• Kategori