Handelsbetingelser for køb på MEGETSMART.DK (Mobication ApS – CVR nummer 28331673)

Ydelser:
Vores MEGETSMART online løsninger leveres som digitale ydelser, med de særlige betingelser der knytter sig hertil i form af bortfald af fortrydelsesret m.v. Øvrige ydelser leveres i overensstemmelse med almindelig dansk praksis for B2B handel.

Priser:
Alle priser er angivet eksklusive moms

Levering:
Forberedelse og udvikling af den kundespecifikke MEGETSMART ydelse påbegyndes efter fuldendt bestilling.
Umiddelbart efter bestilling afsendes to e-mails til kundens e-mail. En e-mail med oplysning med kundens stamdata, information om produktkøb og pris samt en e-mail med information om leveranceprocessen. Såfremt Mobication modtager “message accepted” retur fra modtager, kan Mobication ikke gøres yderligere ansvarlig for modtagelse eller læsning af disse e-mails.
I leveranceproces beskrivelsen fremgår hvornår hvilke informationer og godkendelser (f.eks. godkendelse af webdesign) der skal udveksles mellem kunde og MEGETSMART.DK, for at slutlevering kan finde sted.

Betaling:
Alle priser er fastlagt med udgangspunkt i betaling netto kontant. Der betales med gængse danske eller internationale betalingskort (MasterCard, Visa, Dankort) igennem vores betalingsgateway som er QuickPay.

Løbende ydelser og automatisk betaling
Løbende ydelser (abonnement) bliver opkrævet forud med virkning fra førstkommende hele måned efter tilmelding/bestilling. Levering af MEGETSMART ydelser er betinget af kunden er tilmeldt automatisk betaling. Løbende ydelser betales automatisk via det tilmeldte betalingskort. Du vil modtage kvittering på mail, når der er trukket betaling på betalingskortet. Det er kundens ansvar at det tilmeldte betalingskort er gyldigt. Ved betalingskortets udløb, spærring eller opsigelse ophører aftalen om automatisk betaling. Kunden skal derfor foretage en tilmelding til automatisk betaling med et nyt betalingskort.

Fortrydelse:
Da vores digitale ydelser og produkter udvikles kundespecifikt til erhvervskunder, er der ingen fortrydelsesret efter bestilling.
Vi tilbyder dog annullering af en ordre mod betaling af 50% af etableringsprisen – såfremt annullering sker senest 2 dage efter bestillingen og produktionen ikke er påbegyndt.
Registrering af bestillingstidspunkt afgøres alene på baggrund af registrerede oplysninger hos Mobication.