Din næste kunde er allerede på mobilen. Er du?

Danskernes brug af smartphones og tablets er eksploderet. Det betyder, at nye kunder højst sandsynligt oplever din forretning for første gang via mobilen eller andre små skærme. Og så kommer det store spørgsmål: Er din hjemmeside tilpasset mobil / smartphone? Ikke? Ja, så kan du være sikker på at gå glip af både nye kunder og meromsætning. Læs hvorfor.

Studier viser, at forbrugere ikke orker hjemmesider, der ikke er tilpasset mobil

Og det er nemt at forstå. Traditionelle hjemmesider er simpelthen ikke bygget til de mindre skærme. Navigationen er ofte besværlig og frustrerende. Man skal zoome ud og ind for at kunne klikke på menupunkter og læse tekster.

Jo, desværre: En hjemmeside, der ikke er tilpasset mobil, koster dig kunder

Alle undersøgelser peger i samme retning: Er det for besværligt at bruge et website med mobilen, smutter kunden lynhurtigt igen – og gerne hen til en af dine konkurrenters hjemmesider, der måske er optimeret til de mobile enheder…

Arbejd med tiden, ikke imod den

Små skærme, især smartphones, er den enhed, som benyttes mest i løbet af dagen. Og der bliver flere og flere af dem. Igen: Første gang nye kunder stifter bekendtskab med din forretning vil i stigende grad være via mobilen. Forbrugerne forventer at kunne finde hvad de søger hurtigt og enkelt – uanset om de starter deres søgning fra en mobil, tablet eller computer.

Derfor er det vigtigt at tilpasse brugeroplevelsen til enhver skærmtype, altså både mobil, tablet og computer.

Sådan får du ét perfekt website til både pc, tablet og mobil

Hvis din hjemmeside endnu ikke er mobilvenlig, så kan det snildt nås endnu. Vores hjemmesideløsninger er designet, så de er responsive, hvilket vil sige, at de automatisk tilpasser sig det medie, de læses på (pc, tablet og mobil). Kort og godt: Med en SMART hjemmesideløsning skal du ikke længere spekulere på, om din hjemmeside bliver vist optimalt, når dine online-gæster er på besøg.

Jamen, det koster vel en bondegård?

Næ, egentlig ikke. Priserne starter fra nogle få tusinde kroner. Det vigtigste er at komme i gang, så din forretning får glæde af den eksplosivt stigende trafik, der kommer fra de mobile enheder.

Har du en eksisterende hjemmeside, der er ikke er tilpasset mobil?

Fortvivl ikke. På baggrund af din eksisterende hjemmeside kan vi genskabe en ny flot mobilvenlig hjemmeside, der er responsive designet.

Vi har et stort kendskab til brugervenlighed og intuitivt design. Og du godkender naturligvis re-designet inden vi starter arbejdet.

Du kan bestille din nye hjemmeside lige her

RET SMART

Indeholder det mest nødvendige, for at du har en tydelig online identitet, og du samtidig er let tilgængelig fra alle enheder.
Indeholder det mest nødvendige, for at du har en tydelig online identitet, og du samtidig er let tilgængelig fra alle enheder.
BESTIL TILBUD

MEGET SMART

Den moderne hjemmeside til den lille eller mellemstore virksomhed, med behov for en funktionel hjemmeside.
Den moderne professionelle hjemmeside til den lille eller mellemstore virksomhed, med behov for en funktionel hjemmeside.
BESTIL TILBUD

VIRKELIG SMART

Den komplette hjemmeside til den større virksomhed, der har behov for at formidle mange informationer til sine kunder.
Den komplette hjemmeside til virksomheder, foreninger og organisationer, der har behov for at formidle mange informationer.
BESTIL TILBUD

Stadigvæk i tvivl ?

Har du svært ved at beslutte dig for hvor du skal starte?, så kontakt os telefonisk på 70252700 eller du kan også bruge vores “Live Support” som du finder nederst i højre hjørne. Du kan også gå til vores kontakt formular ved at trykke her – kontaktformular.