SUPPORT

Brug nedenstående formular hvis du ønsker at indsende materiale til os, som skal opdateres på jeres hjemmeside. Husk at angive hvor på hjemmesiden opdateringerne hører hjemme. Er du helt i tvivl så ring til os på 70252700

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnr.

Din besked

Vælg filer til uploadKontrolspørgsmål


ms_mandskilt_grafisk

Du er midt i process med at få skabt en ny visuel identitet til firmaet, og er ikke helt tilfreds med både jeres logo og andet grafik, med hvad så ?

MEGETSMART.DK kan hjælpe dig med at få skabt et nye logos, coverbilleder til Facebook, i det hele taget kan vi lave al form for grafik i ønskede formater og størrelser.

Se vores WEBDESIGN pakker her

Se vores LOGODESIGN pakker her

ms_mandskil_sociale_medier_680

I dag er det helt normalt at vi deler og ‘liker’ alle mulige ting på de sociale medier, det er så indgroet en ting i vores hverdag, at vi ikke kan leve uden og det kan dine kunder heller ikke, så hvorfor ikke lave noget lækre opslag som dine kunder gladelig deler videre til deres venner,  har du et godt produkt eller et fantastisk tilbud, så få det spredt ud på de sociale medier.

Hvordan kommer jeg igang ?

MEGETSMART.DK kan hjælpe dig med at få oprettet en firmaprofil på Facebook, LinkedIn, Google+ m.fl, vi udfærdiger de nødvendige grafikker, logoer og coverbilleder m.m..

ms_mandskil_seo_680

Kan dine kunder finde dig på Google søgning?

Alle virksomheder vil gerne ligge øverst på Google søgning, og mange har forsøgt med utallige metoder til at blive synlig, Google har i en periode forsøgt at ‘lokke’ virksomheder til at betale for Google Adwords, og tit ender det med at virksomhederne ikke får det store resultat ud af det.

Men hvad gør man så ?

MEGETSMART.DK hjælper dig med at få optimeret din hjemmeside, med de rigtige søgeord, navngivning, titler på billeder, integration med sociale medier og meget mere.

Søgemaskinerne rundt omkring i verden ændrer deres metoder for at vise netop din hjemmeside optimalt og vi følger udviklingen på tæt hold og ændrer dine indstillinger på netop din hjemmeside, så kunderne kan finde dig, foran dine konkurrenter.

ms_mandskil_google_mybusiness_680

Vær til stede, når dine kunder søger efter dig på nettet

Google My Business er udviklet til at styrke mindre virksomheders online tilstedeværelse og synlighed.

Din virksomhedsprofil indgår flere steder i Googles søgeresultater og har stor indflydelse på Googles overordnede opfattelse af din virksomhed online.

Google My Business er et stærkt supplement til dit website, fordi du med en Google My Business profil vil øge din synlighed i Google’s søgeunivers (SEO). Alle de oplysninger, der angives om din virksomhed, registreres af Google og bliver vist på tværs af alle Google’s kanaler (Google tekst- og billedsøgning, Google Maps og Google+, Youtube). Din virksomhed og hjemmeside bliver med en Google My Business profil mere synlig, og du gør det lettere for dine kunder at finde din virksomhed og få fat i dig.

Flotte billeder af din virksomhed og dine produkter hjælper din virksomhed, med at skille sig ud over for kunderne på nettet. Derfor er det en god idé at lægge nogle billeder på din hjemmeside, og tilføje billederne på din Google My Business profil.

Vi hjælper dig med at sætte det hele op:

  • Opsætte grafisk profil bestående af farvelægning, cover-billeder og profilbillede, så der er ensartethed mellem din hjemmeside og din Google My Business profil .
  • Virksomhedsprofilbeskrivelse, hvor dine produkter og services beskrives. *) Dine stamdata som telefonnummer, e-mail, åbningstider, adresse inkluderes også, så der er let for dine kunder at finde din virksomhed og få fat i dig.
  • Godkendelse af din Google My Business konto. Vi tager os af godkendelsesprocessen hos Google. Du skal blot være opmærksom på at godkendelseskoder fra Google sendes direkte til dig pr. e-mail. Alt andet tager vi os af.

Bliv fundet på alle enheder

Med en løsning fra MEGETSMART.DK skal du ikke længere spekulere på, om din hjemmeside bliver vist optimalt, når dine online gæster er på besøg. Vores løsning sikrer, at dine kunder kan finde din virksomhed på computere, mobiltelefoner og tablets.

Uanset om dine kunder søger efter dig derhjemme, på farten, eller om de skifter mellem enheder, vil de finde, de samme pålidelige oplysninger om din virksomhed.

Og det er helt afgørende. 80 % af forbrugerne søger lokalt **); og de vil foretrække at købe i den fysiske butik frem for i en webbutik, hvis:

  • Kunden ved de er tæt på butikken (30%)
  • Kan få produktet hurtigt (35%)
  • Prisen er konkurrencedygtig (31%)

Derfor er præcis information om åbningstider, telefon, rutevejledning og produkttilgængelighed afgørende, for at trække kunder, der søger lokalt, hen til din butik.

Kombinationen af en mobilvenlig hjemmeside og Google My Business profil gør det lettere for dine kunder at finde dig. Fra alle enheder.

*)  Materiale og beskrivelser leveres af kunden.

**) Google Local search study. 7. maj 2014.

Google Analytics

Er din hjemmeside uden kaptajn?

Uden Google Analytics er det svært at vide hvad der virker og ikke virker på din hjemmeside.

Google Analytics giver dig muligheden for, på en nem og overskuelig måde, at få indblik i dine brugers adfærd på din hjemmeside.

Kommer brugerne ind på din hjemmeside ved at søge på Google, FaceBook eller andre steder.

Google Analytics giver dig en unik mulighed for at vide hvor du skal sætte ind med markedsføring eller andre tiltag, for at få flere kunder i butikken.

MEGETSMART.DK hjælper dig med at implementere Google Analytics, så du kun skal koncentrerer dig om, hvilke udbytte dine kunder skal have, når de besøger din hjemmeside.