Loading...

Se vores SMART webshops herunder

Forøg din omsætning med en professionel webshop

Webshop pakker:

Føler du presset fra mange af de fysiske butikker og webshops der dagligt ligger og konkurrerer om dine kunders gunst ? Hvorfor så ikke selv få dine egen webshop. En webshop i dag, er mange gange et rigtig godt supplement til en fysisk forretning, og er med til at give mersalg de dage hvor der ikke er så stor aktivitet i din forretning. Du vil med tiden får et fantastisk indblik i hvilke varer dine kunder elsker, og med få virkemidler kan du booste dit salg med spændende nye teknikker. Vi hjælper gerne med den første introduktion.

Vores webshopløsning kan i dag konfigureres til at sælge alle former for varer, lige fra fysiske varer til elektroniske downloads, kun fantasien sætter grænser.

Der findes mange spændende funktionaliteter til vores webshop – kontakt os gerne for at høre mere, vi har stort erfaring med webshops indenfor mange forskellige brancher. Vi leverer systemet til at håndterer rabatstrukturer ( køb 3 for 2, 20% ved køb for mere end 500,- osv. ), ønskelister,  betalingssystemer inkl. MobilePay, fragt, følgesedler, fakturaer og track & trace løsninger.

Det siger nogle af vores webshop kunder

LITORAL i HELLERUP:

Vi havde brug for en webshop til at sælge vores eksklusive tøjmærker, og vi havde krav om af vores webshop skulle være integreret med vores kasseapparat fra DdDRetail. Vi kiggede både på Magento, Prestashop m.fl, men fandt frem til at Woocommerce løsningen var den eneste der kunne opfylde alle vores krav. Vi har i dag en webshop der kan håndterer avancerede rabatter, VIP kunder, lagerstyring, track&trace, levering med GLS/Post Danmark, avancerede varefiltre og meget mere.

– Vi kan varmt anbefale MEGETSMART til din nye webshop – Morten Gylling – Litoral.

Lokalbilletten.dk:

Tiden var efterhånden løbet fra vores billetsystem og MEGETSMART var hurtige til at få konverteret over til et nyt og smart system som er baseret på Woocommerce og WordPress. Løsningen giver mulighed for kunden at få en billet som PDF og med QR kode, som man kender fra professionelle billetsystemer. Den tilhørende mobilApp giver os mulighed for at scanne billetterne ved indgangen.

– Et professionelt billetsystem  – Henning Arlofeldt – Solrød Mediehus.

Fyrværkeribørsen :

At sælge fyrværkeri online er en tillidssag, og det var derfor vigtig for os at finde en samarbejdspartner der bl.a kunne vises vores kvalitetsprodukter både med billeder og video, vi valgte derfor en webshop løsning fra MEGETSMART, vi får udførlige salgsrapporter der viser hvilke produkter vi sælger, kunden får PDF faktura på e-mail. Vi har ydermere tilmelding til nyhedsbrev og integration til Facebook – verdensklasse !

– Vi har forøget vores omsætning med 60% med vores webshop – Carsten Bülow – Fyrværkeribørsen.

Hjælp til opstart af webshop:

Mangler du hjælp til opstart af webshop? At starte en ny webshop op kan godt virke uoverskueligt, så lad os hjælpe dig med at få taget de første beslutninger. Der er kæmpe forskel på pris og kvalitet indenfor webshops, og helt billige webshop ender tit med at bliver endnu dyrere eller fuldstændig ubrugelige.

Skal webshoppen fremstå som professionel, skal der laves et design der matcher jeres behov, så kunderne også får lyst til at købe jeres varer, det kan vi hjælpe jer med.

Med tiden vil i selv lære at anvende systemet og alle de tricks man kan bruge for i sidste ende at få kunden til at købe.

JA TAK

JA TAK, jeg er interesseret i at høre nærmere,

RING 70252700 eller udfyld formularen

Jan Rossil
Jan RossilIT Online chef og partner
Bjørn Nørgaard
Bjørn NørgaardAdm. direktør og partner

Bliv kontaktet

Udfyld formularen så ringer vi for en uforpligtende snak.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnr.

Din nuværende hjemmeside.


Evt. besked

Sikkerhedsspørgsmål